بازرگانی خنجری

خانه پرورش دهندگان مرغ گوشتی و مرغ مادر

پرورش دهندگان مرغ گوشتی و مرغ مادر

کیفیت توليد گوشت مرغ يا تخم مرغ رابطه ای مستقیم با تغذیه مرغ دارد، لذا جهت افزایش کارایی و افزایش کیفیت تولید، باید ابتدا مهارت دامپرور در این زمینه افزایش یابد که این امر با کسب آموزش های لازم توسط کارشناسان مربوطه از جمله کارشناسان تغذیه برای دامپروران عزیز میسر می گردد. در این راستا، شرکت تولیدی بازرگانی خنجری با بهره مندی از کارشناسان تغذیه و تکیه بر تجربه، خدمات قابل ملاحظه ای از جمله، آموزش پرسنلی دامپروران، نحوه جیره نویسی جدید با هدف رسیدن به جیره مناسب و با کیفیت و در عین حال با ضریب تبدیل مناسب ارائه می دهد.

خدمات قابل ارائه توسط شرکت برای مشتریان این بخش به شرح ذیل می باشد که در ادامه بطور مختصر و مفید به تشریح هر یک از این خدمات می پردازیم.
  • آموزش پرسنلی
  • جیره نویسی جدید و مناسب
  • جوجه ریزی: خرید جوجه، زمان جوجه ریزی و  …
  • پرورش: واکسیناسیون و بیماری ها، خدمات جیره نویسی جدید و مطلوب
  • فروش: مرغ ۴۵ روزه
  • تامین مواد اولیه: تامین دان آماده، ذرت، سویا، نهاده با کیفیت و قیمت مناسب
  • تامین و مشارکت در مزارع پرورش مرغ مادر برای تولید جوجه یک روزه با کیفیت
آموزش پرسنلی

 پرورش طيور به منظور توليد منبع غذايي پروتئين دار با قيمت مناسب، به يک صنعت سودآور تبديل گرديده است. ولي بررسي ها نشان مي دهند که بيشترين ضايعات در اين صنعت، ضايعات خوراکي است که در يک ضريب تبديل نامطلوب ظاهر مي گردد. عوامل فني شامل ظرفيت بالاي مرغداري، نداشتن مجوز رسمي فعاليت، استفاده نکردن از خوراك حبه و حبه خرد شده، عوامل فناوري شامل تهيه خوراك از يک منبع به ويژه از منابع غيررسمي، استفاده ناصحيح از حوضچه ضدعفوني ورودي و رطوبت سنج در سالن ها، استفاده کردن از پنجره در سيستم ترکيبي تهويه سالن ها، استفاده ناصحيح از فناوري هاي ضدعفوني سالن ها؛ و بالاخره، عوامل مديريتي شامل فاصله زماني طولاني بين دو نوبت جوجه ريزي (که منجر به دفعات کمتر جوجه ريزي در سال مي شود)، افزايش تعداد جوجه در يک دوره پرورش، ارسال زودتر از موعد مرغ توليدي به کشتارگاه و بي اطلاعي مديران از استاندارد ضايعات خوراك، زياده روي در خوراك دادن و نحوه ناصحيح توزيع خوراك در سالن، بر بالا بودن ضريب تبديل خوراك تاثير داشته اند. لذا آموزش پرسنلی و داشتن یه نقشه راه مناسب برای مدیران و پرسنل پرورش دهندگان مرغ امری مهم تاقی می گردد.

جیره نویسی جدید و مناسب

 پرورش طيور به منظور توليد منبع غذايي پروتئين دار با قيمت مناسب، به يک صنعت سودآور تبديل گرديده است. ولي بررسي ها نشان مي دهند که بيشترين ضايعات در اين صنعت، ضايعات خوراکي است که در يک ضريب تبديل نامطلوب ظاهر مي گردد. عوامل فني شامل ظرفيت بالاي مرغداري، نداشتن مجوز رسمي فعاليت، استفاده نکردن از خوراك حبه و حبه خرد شده، عوامل فناوري شامل تهيه خوراك از يک منبع به ويژه از منابع غيررسمي، استفاده ناصحيح از حوضچه ضدعفوني ورودي و رطوبت سنج در سالن ها، استفاده کردن از پنجره در سيستم ترکيبي تهويه سالن ها، استفاده ناصحيح از فناوري هاي ضدعفوني سالن ها؛ و بالاخره، عوامل مديريتي شامل فاصله زماني طولاني بين دو نوبت جوجه ريزي (که منجر به دفعات کمتر جوجه ريزي در سال مي شود)، افزايش تعداد جوجه در يک دوره پرورش، ارسال زودتر از موعد مرغ توليدي به کشتارگاه و بي اطلاعي مديران از استاندارد ضايعات خوراك، زياده روي در خوراك دادن و نحوه ناصحيح توزيع خوراك در سالن، بر بالا بودن ضريب تبديل خوراك تاثير داشته اند. لذا آموزش پرسنلی و داشتن یه نقشه راه مناسب برای مدیران و پرسنل پرورش دهندگان مرغ امری مهم تاقی می گردد.

همانطور که بیان گردید، يكي از شروط اصلي براي رسيدن به حداكثر کارایی توليد، تغذيه متعادل و اصولی مرغ مي باشد. به همين دليل تهيه يك جيره غذائي مناسب از نظر مواد مغذي (پروتئين ، كربوهيدرات ، چربي ، مواد معدني ، ويتامين ها) كه جوابگوي نیازهای مورد نظر باشد الزاميست. البته به همان اندازه كه كمبود يك ماده مغذي در جيره غذائي مي تواند موجب کاهش کارایی توليد شود، بالا بودن ميزان همان ماده مغذي در جيره غذایی نيز، منجر به افزایش قیمت و در نتیجه ضرر اقتصادي شده گردیده و  مي تواند به سلامت مرغ  لطمه وارد نمايد.

از طرف ديگر هدف يك دامپروری در كنار توليد پروتئين حيواني ، سودآوري مي باشد. از آنجائيكه بيشترين هزينه توليد فرآورده هاي دامپروری مربوط به تغذيه مي باشد (۷۰-۶۰%هزينه ها) ، در نتيجه تهيه جيره اي الزاميست كه علاوه بر تامين احتياجات غذائي حيوان ، از نظر اقتصادي نيز مقرون به صرفه باشد. در حقيقت يكي از رموز موفقيت براي دامپرور ، تهيه جيره متعادل با حداقل قيمت است.  براي نيل به اين هدف بايد از منابع خوراكي محدود و گران قيمت به بهترين نحو استفاده نمود. تهيه جيره غذایی كار چندان ساده اي نبوده و منحصر به مخلوط كردن چند قلم ماده خوراكي نيست ، بلكه نياز به داشتن اطلاعات كامل از احتياجات غذائي مرغ مورد پرورش و تركيب و كيفيت خوراك ها دارد.

برای تنظیم جیره غذایی مراحل ذیل وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید:
  • نیاز غذایی و حد مجاز تغذیه مرغ را فهرست کنید، نیاز غذایی نمایانگر حداقل مقدار غذایی می باشد که باید در جیره رعایت شود و از عوامل تعیین کننده میزان نیاز میتوان به مواردی از جمله، سن جوجه، وزن و میزان تولید (میزان افزایش وزن بدن…)  می باشند.
  • خوراکی های موجود و تجزیه آنها را فهرست نمایید، مثلا میزان پروتئین، انواع مواد معدنی و ویتامین های موجود در خوراکی آنها را به دست آورده و فهرست نمایید. این ویتامین ها می تواند شامل ویتامین A، B، C، D، K و انواع مواد معدنی مانند کلیسم، فسفر، منیزیم، آهن، روی، پتاسیم و … باشد.
  • قیمت خوراکی ها را محاسبه کنید و در همان فهرست قید نمایید.
  • محدودیت مصرف هر یک از اجزای جیره را در نظر بگیرید
  • مقدار رطوبت جیره را در نظر بگیرید.
برای تنظیم جیره غذایی مراحل ذیل وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید:

   دستیابی به جیره غذایی برتر نیارمند تجربه بالا از نظر فنی و از نظر مدیریت منابع منابع مالی می باشد که با توجه به آنکه شرکت تولیدی بازرگانی خنجری همانطور که از نام آن مشخص است تجربه کاری بالادر بخش بازرگانی دارد و طرف قرارداد های آن شرکت های معتبر می باشند، قادر است مواد اولیه با کیفیت را  با قیمت  مناسب تهیه نماید که این امر منتج به جیره غذایی با قیمت منطقی می گردد.

همچنین با توجه به آنکه شرکت تولیدی بازرگانی خنجری از دامپزشکان و کارشناسان خبره تغذیه بهره مند است، قادر به ارائه توصیه های مهم و کاربردی جهت خدمات جیره نویسی جدید می باشد.

تامین و مشارکت در مزارع پرورش مرغ مادر برای تولید جوجه یک روزه با کیفیت:

در حال حاضر، امکان تامین و یا مشارکت در پرورش مرغ مادر با لحاظ نمودن نظرات کارشناسی که توسط کارشناسان تغذیه و کارشناسان بخش تولید شرکت تولیدی بازرگانی خنجری ارائه می گردد، برای مشتریان وی آی پی که دان مرغ را از شرکت آراز خریداری می نمایند، فراهم گردیده است. قابل ذکر است امکان استفاده از این خدمات برای مشتریان جدید، پس از تکمیل فرم های مربوطه (در بخش فرم ها در  وب سایت موجود است) و بررسی کارشناسان مربوطه مهیا می گردد.